Je gaat een restaurant inrichten. Super leuk maar hoe komt het eruit te zien? De doelgroep die je wilt aantrekken zijn jonge mensen. Veel hiervan zitten op instagram, daarom ook dat je het restaurant instafamous wilt inrichten. Dit zal ervoor zorgen dat je die doelgroep aanspreekt. Hier een aantal tips hoe je jouw restaurant instafamous kan inrichten.

Het belangrijkste voor jouw restaurant blijft natuurlijk wel de functionaliteit. Het moet goed lopen met je medewerkers en het moet praktisch zijn ingericht. Goed apparatuur is ook heel belangrijk. Horeca apparatuur van Hakpro.nl is een hele goed optie. Er is veel keus en je kunt er alles vinden.

Een stijl kiezen

Als je dan gaat beginnen met inrichten moet je gaan kiezen voor een stijl. Als die keus is gemaakt moet je het volledige restaurant in die stijl houden. Wanneer het lukt om één stijl aan te houden zal jouw restaurant uitblinken. Stel je gaat voor retro, zorg dan dat je alles in een retro stijl kiest. Van de tafels tot de potjes zout alles moet bij elkaar passen. Ook de menukaart moet je meenemen in de stijl.

Je kunt gaan voor een heel vol restaurant, allemaal bordjes op de muren en overal waar je kijkt zie je iets. Zorg wel dat het bij elkaar past. Door te sorteren in bijvoorbeeld kleur is het veel, maar blijft het een geheel vormen.

Verlichting

Verder is verlichting ook heel belangrijk. Als je een lunchroom bent die heel licht is door veel ramen, zouden led lichten die woorden vormen heel leuk kunnen zijn. Die zie je steeds vaker terug komen. Het kan de naam van het restaurant zijn of een mooie quote die er goed bij past. Als je juist een heel knus restaurant hebt, is warm licht een beter optie. Kies voor kaarsen en lampen die eruit zien als oude gloeilampen. Dit geeft weer een hele warme sfeer.