Wie wordt er niet blij van heerlijk snoepgoed? Natuurlijk zijn kinderen dol op snoepgoed, maar ook volwassenen smullen van tijd tot tijd wel eens van diverse soorten snoep. Hoe oud je ook bent, snoepgoed blijft iets magisch hebben. Als kind werd je van niets blijer dan van het vullen van je snoepzak met verschillende soorten snoep. Iedere keer dat je met jouw hand in de snoepzak ging om een snoepje te pakken werd je weer verrast door wat je ontdekte. Dat gevoel is wat de Snoepman weer probeert aan te wakkeren. En het mooie is: al jouw snoepgoed kun je eenvoudig en snel vanuit huis te bestellen via onze website. Ideaal!

Welke soorten snoepgoed zijn er zoal?

Het assortiment van Snoepman is in te delen in een aantal categorieën. Ten eerste heb je de welbekende snoepzakken. Het leuke aan deze snoepzakken is de variëteit. In de zak vind je diverse soorten snoepgoed: beertjes, haaitjes, frambozensnoepjes, kikkertjes, winegums, staafjes, tutters en ga zo maar door. Het is elke keer weer een verrassing wat je uit jouw snoepzak vist. Daarnaast zijn onze snoepzakken eenvoudig te openen en weer te sluiten. Zo blijft het snoepgoed langer goed. Dat wordt smullen geblazen!

Snoepmix

Naast de snoepzakken kun je tevens kiezen voor snoepmixen. Deze grootverpakkingen waarborgen zo’n 7 tot 9 verschillende soorten snoep. Perfect ook om in bulk te kopen (alhoewel dit bij snoepzakken ook mogelijk is) voor grotere feesten of uiteenlopende kinderevenementen.

Cuberdons en chocolade

Daarnaast vind je cuberdons in ons assortiment. Deze staan ook wel bekend als Gentse neuzekes. Deze kun je in diverse maten bestellen via onze site. Ook aan cuberdons gerelateerde producten, bijvoorbeeld siroop, kun je bij Snoepman kopen. Tot slot ben je bij Snoepman aan het juiste adres voor diverse soorten chocolade. Hierbij kun je denken aan truffels, maar ook aan zeevruchten.